Sins vorig jaar hebben wij bij onze boerderij een kleine rustieke camping geopend.

De omgeving van onze camping is zeer landelijk. Ideaal om helemaal tot rust te komen. Diverse wandelingen zijn mogelijk in de directe omgeving en er is viswater op +/- 5 km van de camping.

Minicamping Lazy

Kom met uw eigen tent of caravan of huur onze comfortabel ingerichte de Waard huurtent.

Kampeergeld met eigen tent/caravan/auto en gebruik sanitair €12/dag voor 2p.

Huurprijs de Waardtent:

Laagseizoen 150 euro (mei, juni en september, nog enkele weken vrij)

Hoogseizoen 175 euro (juli en augustus, gereserveerd)

voor 4 p. per week incl o.a. schoonmaak-, stroom- en reserveringskosten

De tent heeft o.a. echte matrassen, minikoelkast, campingkeuken, grote picknick tafel en een eigen kampvuurplaats. Ingericht voor 4 personen. U maakt gebruik van het schone en nieuwe sanitair van onze camping.

Onze boerderij heeft kleine kudde melkgeiten en -schapen, een boomgaard, een moestuin en er worden ook kerstbomen geteeld. Meehelpen mag altijd en hier kan je leren zelf een geit met de hand te melken. Van de melk maken we overheerlijke geitenkaas.

Laat de aardappels maar thuis! Op de camping zijn groenten, aardappels, melk, kaas en eieren en nog een aantal mooie streekproducten verkrijgbaar.

Bezoek onze website Minicamping Lazy

Beginnende geocachers (gps-schatzoeken) kunnen bij ons een GPS-ontvanger en detail kaarten lenen en we geven u graag een goede uitleg m.b.t. dit buitensport/spel. Ook hebben we de 10 mooiste caches in de omgeving van de camping vertaald. U kunt altijd bij ons terecht als u vragen heeft en u hoeft dus geen dure apparaten aan te schaffen. Wilt u een GPS-ontvanger tijdens uw gehele verblijf gebruiken dan is deze voor een zeer bescheiden bedrag te huur.

Behoefte aan wat cultuur en nog veel meer? Ga op citytrip naar Boedapest (+/- 100 km), of het prachtige stadje Banská Stiavnica (UNESCO), verwen je zelf met een dagje kuuroord (zeer betaalbaar) en gezellig uiteten voor slechts een paar Euro, etc. etc.