Zomeraanbieding Van € 435,- voor € 325,- per week!

Wij hebben een prachtige zomeraanbieding: Compleet ingerichte Chitomba tent te huur, voor 2 volwassenen en 2 kinderen tot 15 jaar. Aan het schoonste meer van Italië, het lago di Bolsena.

Compleet ingerichte tent op Agrituristico Le Calle.

(algemene indruk van Le Calle, bij zoover.nl een 8.4)

Agrituristico Le Calle ligt aan de Via Cassia, de oude verbindingsweg van Siena naar Rome, vlakbij het stadje Bolsena. Agrituristico Calle, is een klein familie landbouwbedrijf. Ernesto en zijn vrouw Inga heten u graag van harte welkom.

De camping is eenvoudig, maar keurig verzorgd. De wijn en olijfolie die verkocht worden komen van de eigen wijn en olijfgaard. Verse groenten, kruiden en fruit is tegen geringe vergoeding verkrijgbaar. Vanuit de camping kun je in ongeveer 20 minuten heerlijk langs het lago di Bolsena wandelen naar het stadje Bolsena. Er is een strand bij de camping. En wanneer je s`avonds met een goed glas wijn of een lekker ander drankje voor je tent zit of aan het strand, kijkend naar de heldere sterrenhemel, ….dan kan je vakantie niet meer stuk.

Onze Wild Beast Chitomba tent staat volledig ingericht voor je klaar. Het enige waar je zelf voor moet zorgen zijn een slaapzak, hoeslaken, kussen, handdoek en theedoek.

Van € 435,- voor € 325,- per week!

Kijk voor meer informatie en foto`s op onze website tent verhuur midden italie